Παρακαλώ να με προσέξετε και να λάβετε στα σοβαρά τα όσα θα σας πω, και θα σας δείξω !!.
Η Ε Ο Κ . δηλαδή η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα απέκτησε αφεντικό , πέρασε στα χέρια της Γερμανίας .
Η Γερμανία όντως πανίσχυρη οικονομικά , κατάφερε με δόλο και με κακόβουλα τεχνάσματα να κυριαρχήσει στην Ευρώπη , κατάφερε επίσης να ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ σιγά σιγά αλά σταθερά τα μικρά κρατίδια της ευρωζώνης ώστε τελικά να μπορέσει να τα κατακτήσει με την ..μπότα της !!!
Πρέπει να σας πω ότι όλο αυτό το εγχείρημα ..πέτυχε !! .
Αρχικά γονάτισαν την Ελλάδα μας διότι το έδαφος ήταν πρόσφορο και σπαρμένο με σπορά διαφθοράς και ασυδοσίας ! το οποίο φρόντιζαν και πότιζαν οι ίδιοι οι γερμανοί !!!
Τι έλεγε μια από της πολλαίς οδηγίες της Ευρωπαϊκής ένωσης ?? ( θα καλλιεργήσεις ότι , και όσες ποσότητες , θέλουμε εμείς !!!).και μας έβαλαν να καλλιεργήσουμε τον καρπό της …. διαφθοράς ! και μάλιστα με λαδώματα και….. επιδοτήσεις !.
Επίσης πρέπει να σας πω ότι το σχέδιο αυτό δεν ξεκίνησε τώρα και ξαφνικά , για την εφαρμογή αυτού του δόλιου σχεδίου δούλεψαν αρκετά χρόνια πριν οι πολιτικοί μας , και όχι μόνο , όπως τελικά αποδείχθηκε μας πούλησαν , αλλά και πουλήθηκαν ταυτόχρονα στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας ( βλέπε SIEMENS) και όχι μόνο !!.
Αντί να τους πουλάμε εμείς το ωραίο λαδάκι μας … ΜΑΣ ΛΑΔΩΝΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ !!!
Υπάρχει.. συνέχεια Η Ε Ο Κ . δηλαδή η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα απέκτησε αφεντικό , πέρασε στα χέρια της Γερμανίας .




Δείτε επίσης: 





Πρόσφατα σχόλια